Taidenäyttelyt

Vaskikotien G-aulassa on ympäri vuoden näytteillä upeaa taidetta. Esillä on muutamien kuukausien välein vaihtuva taidenäyttely, jota ovat tervetulleita ihastelemaan kaikki taiteen ystävät niin talon sisältä kuin sen ulkopuolelta. Seinillämme taidettaan esittelevät niin Kukkapellon päiväkodin lapset, talomme entiset ja nykyiset asukkaat kuin lukuisat muut taiteilijat. Eikä taide rajoitu vain maalauksiin, vaan toisinaan esillä on ollut myös helmikoruja, veistoksia ja metallitöitä.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia uusiksi näyttelyiksi, joten jos olet taitelija, joka haluaisi töitään näytille, voit olla yhteydessä Vaskikoteihin sähköpostitse info@tampereenvaskikodit.fi tai puhelimitse p. 03 313 400.

Vaskikotien edesmenneen asukkaan, taitelija Eeva Koskelinin muistonäyttely 1.3. -30.4.

Eevan iso harrastus oli öljyvärimaalaus. Noin 25 vuoden aikana syntyi yli 300 taulua, teemoiltaan kauniita maisemia, kukka-asetelmia, muumitauluja ja toiveiden mukaan tehtyjä maalauksia. Osa tauluista oli nähtävillä Vaskikodeilla.

———————————————————————————

Tällä palstalla kerromme hieman juuri tällä hetkellä esillä olevasta näyttelystä ja tätä sivua päivitetään sen mukaan, kun näyttely vaihtuu. Teokset ovat ehdottomasti parhaimmillaan paikan päällä nähtyinä, joten tervetuloa tutustumaan! Olemme avoinna ma-pe klo 9-15.

——————————————————————————–