Harrastus- ja virkistystoiminta

Monenlaisia harrastuskerhoja

Asukkaat järjestävät itse virkistys- ja harrastustoimintaa. Säännöllisesti toistuvaan runsaaseen viikko-ohjelmaan sisältyvät mm. kuntosali- ja saunavuorot, erilaiset harrastuskerhot ja -piirit. Aktiivipiha tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin tapahtumiin.

Virkistäviä juhlia ja muita rientoja

Lisäksi  vuoden mittaan järjestetään yhteisiä juhlia, keskustelu- ja informaatiotilaisuuksia, talkoita, matkoja, retkiä ym. ja tehdään yhteistyötä erilaisten harrastus-, virkistys- ja kuntoutustoimintaa järjestävien tahojen kanssa.

Taidepiiri
Tuulimyllyjä venyttelyjumpassa
Käsityökerho pähkäilee neulekintaan tekoa
Puutarhurit töissä
Satoa pukkaa
Kässykerhon ja lauantaipajan myyjäiset
Huivitanssi kesäkauden avajaisissa
Runopiiri koolla
Peliporukka kirjastossa

Viikko-ohjelma

Viikoittain kokoontuvat seuraavat harrastusryhmät. Osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Vain omat tarvikkeet (esimerkiksi käsityölangat ja  maalaustarvikkeet) jokainen maksaa itse.

Kuntosaliryhmät

Kuntosalilla on kahdesti viikossa sekä miehille että naisille ryhmävuorot, joiden päätteeksi pääsee myös saunomaan talon saunaan. Salilla voimme käydä lähes milloin haluamme. Nais- ja miesvuorojen lisäksi on muodostunut muitakin säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä. Aina joku jaksaa soittaa, että nyt mennään, ja mukava yhdessäolo voittaa useimmiten sohvan kutsun.