Hallinnointi

Yhdistyksen ja asunto-osakeyhtiön  yhteistoiminta

Vuonna 1997 ryhmä hiljattain eläköityneitä henkilöitä halusi luoda uudenlaisen yhteisöllisen asumismallin. Tätä varten he perustivat Pro Vaskikodit -yhdistys ry:n. Yhdistys suunnitteli ja rakennutti Tampereen Vaskikodit. Kiinteistö valmistui vuonna 2000 ja siitä muodostui Asunto Oy Tampereen Vaskikodit.

Vaskikodeilla on kaksi hallitusta. Asunto-osakeyhtiön hallitus hallinnoi kiinteistöä.  Sen lisäksi talossa toimii Pro Vaskikodit -yhdistys ry:n hallitus, joka vastaa asumiseen liittyvistä palveluista ja järjestää yhdessä asukkaiden kanssa yhteisöllistä toimintaa. Talon toimintaa säätelee myös asukkaiden välinen osakas-/asukassopimus. Siinä määritetään muun muassa jäsen- ja asukasehdot. (Lue lisää http://www.tampereenvaskikodit.fi/asukkaaksi-taloon/ )Osakas-/asukassopimus allekirjoitetaan ennen asukasyhdistyksen jäseneksi hyväksymistä. Sopimus rajoittaa osakkeenomistajien tai heidän perillistensä oikeutta myydä huoneistoa tai luovuttaa sen hallintaa henkilölle, jota ei ole hyväksytty Pro Vaskikodit -yhdistyksen jäseneksi. 

Yhdistyksen ja asunto-osakeyhtiön yhteistyö on ollut läheistä ja saumatonta. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja on asukas Kristiina Hakala ja asunto-osakeyhtiön hallituksen puheenjohtajana asukas Matti Salonen.

Yhteyden puheenjohtajiin saa tarvittaessa toimiston kautta.

Isännöintipalvelut

Asunto-osakeyhtiö hankkii isännöintipalvelut Pirkanmaan ammatti-isännöinti Oy:stä. Isännöitsijämme on toimitusjohtaja, insinööri Pasi Olden, joka on tavattavissa Vaskikodeilla pääsääntöisesti kerran viikossa. Yhteystiedot: puh. 03 447500, s-posti  pasi.olden@pamisoy.fi,

kiinteistösihteeri Sari Mecklin puh. 0440 475 038,

sähköposti sari.mecklin@pamisoy.fi

www.pamisoy.fi