Hallinnointi

Yhdistyksen ja asunto-osakeyhtiön  yhteistoiminta

Senioritalo Tampereen Vaskikodit syntyi aktiivisten, hiljattain eläköityneiden henkilöiden perustettua 1997 Pro Vaskikodit -yhdistys ry:n. Yhdistys jäsenineen halusi luoda uudenlaisen asumismallin eläkeikäisten tulevaisuuden asumisratkaisuihin. Suunniteltiin ja rakennettiin Tampereen Vaskikodit. Kiinteistö valmistui vuonna 2000 ja siitä muodostui Asunto Oy Tampereen Vaskikodit.

Yhdistyksen tehtävänä oli, ja on edelleen, erityisesti seniori-ikäisten ihmisten palveluiden järjestäminen ja yhteisöllisen elämäntavan tukeminen. Asunto-osakeyhtiö hallinnoi kiinteistöä. Pro Vaskikodit -yhdistys ry:n säännöt ja asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestys ovat toiminnan perusta ja ne ovat nähtävillä Vaskipalvelussa. Niissä määritetään muun muassa jäsen- ja asukaskriteerit.

Yhdistyksen ja asunto-osakeyhtiön yhteistyö on ollut läheistä ja saumatonta. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja on asukas Juha Salonen ja asunto-osakeyhtiön hallituksen puheenjohtajana asukas Matti Salonen.

Yhteyden puheenjohtajiin saa tarvittaessa toimiston kautta.

Isännöintipalvelut

Asunto-osakeyhtiö hankkii isännöintipalvelut Pirkanmaan ammatti-isännöinti Oy:stä. Isännöitsijämme on insinööri Pasi Olden, joka on tavattavissa Vaskikodeilla pääsääntöisesti kerran viikossa. Yhteystiedot: puh. 03 447500, s-posti  pasi.olden@pamisoy.fi,

kiinteistösihteeri Taru Koskela puh. 0440 475 038,

s-posti taru.koskela@pamisoy.fi

www.pamisoy.fi