Toimisto

Toimisto avoinna arkisin

Toimisto on avoinna arkisin klo 9 – 14. Puhelinnumero on 03 – 3134 00. Toimisto sijaitsee Vaskitiira-talon G-portaassa 1. kerroksessa.

Toimistossa työskentelee vastaava palveluohjaaja Tuula Lehtonen.

Iltaisin ja viikonloppuisin ei henkilökuntaa ole paikalla. Asukkaalla on mahdollisuus hankkia henkilökohtainen turvaranneke, jolla hän voi tarvitessaan hälyttää hälytyskeskuksesta apua mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Toimiston palvelut asukkaille

Toimiston työntekijä antaa meille asukkaille ohjausta ja neuvontaa, kun tarvitsemme apua palveluiden hankkimisessa. Asumiskustannuksiin sisältyvinä palveluina saamme toimistosta muun muassa

  • apteekkipalvelun: reseptit ja muut tilaukset haetaan toimistosta ja apteekin lähetykset tuodaan toimistoon
  • postipalvelun: kirjeet ja paketit viedään postiin
  • kotipalvelua äkilliseen ja tilapäiseen tarpeeseen: esim. toipilaiden ja sairaalasta kotiutuvien avustaminen, mahdollisuuksien mukaan myös saatto- tai asiointiapu äkillisessä tarpeessa
  • yleistä informaatiota ikääntymiseen, asumiseen ja palveluihin liittyen
  • apua palveluiden ja tukien hankintaan sekä palvelusopimusten laatimisiin.

Toimiston muut tehtävät

Toimisto hoitaa talon sisäisen tiedottamisen: ilmoitustaulujen ilmoitukset ja tarvittaessa jokaiseen asuntoon jaettavat tiedotteet.

Toimiston työntekijä on mukana järjestämässä virkistystoimintaa.  Yhteistyötä tehdään Tampereen kaupungin kotihoidon, yksittäisten yrittäjien ja kolmannen sektorin kanssa.