Liiketilat

Palveluita meille ja muille

Kiinteistössä vuokralla toimivat yritykset tarjoavat palveluitaan sekä Vaskikotien asukkaille että talon ulkopuolisille asiakkaille.

Ravintola Vaskitähti

Kaikille avoin lounasravintola toimii myös tilausravintolana. Lounas ma – pe klo 11 – 14, muina aikoina sopimuksen mukaan. Puh. 03 – 31340 140. Osoite: Hatanpään puistokuja 22. Ravintolan sisäänkäynti G-portaan kautta.

Parturi-kampaamo Blue Moon Kirsi Berg

Avoinna arkisin klo 9 – 17 ja sopimuksen mukaan. puh. 040 1617477

SKY-Kosmetologi Ruut Inkilä

Kasvo-, käsi-,  jalka- ja vartalohoitoja sekä meikkauksia ym. Saatavilla myös kosmetiikkaa, meikkejä ja Mazu-koruja. Avoinna sopimuksen mukaan. puh. 0500 – 330 403

Kuntoavain / Fysioterapeutti  Anne Vakkala

Monipuolista fysioterapiaa, joka pyrkii helpottamaan kipuja, säilyttämään  liikunta- ja toimintakykyä sekä parantamaan hyvinvointia. Kuntosaliohjausta ja muuta liikunnanohjausta. Tarvittaessa kotikäyntejä. Toimitila G-aulassa. Avoinna sopimuksen mukaan, puh. 040 8441686,   anne.vakkala@kolumbus.fi, www.kuntoavain.fi

Psykoterapeutti Marjo Kleemola

Psykoterapiaa sekä työnohjausta ja koulutusta psykoterapian alalta. 

Villen Verstas Oy

Terapiapalveluita, työnohjausta, koulutusta ja tuettua asumista tuottava yritys. Toiminta perustuu voimavarakeskeiseen lähestymistapaan, jonka keskeisiä menetelmiä ovat dialogisuus, narratiivisuus, ratkaisukeskeisyys ja reflektiivisyys. .

Myös muuta yritystoimintaa

Kiinteistössämme toimii vuokralaisena päiväkoti Vaskitähti.