Liiketilat

Palveluita meille ja muille

Kiinteistössä vuokralla toimivat yritykset tarjoavat palveluitaan sekä Vaskikotien asukkaille että talon ulkopuolisille asiakkaille.

Ravintola Vaskitähti

Kaikille avoin lounasravintola, joka toimii myös tilausravintolana. Lounas ma – pe klo 11 – 14, muina aikoina sopimuksen mukaan. Puh. 03 – 31340 140. Osoite: Hatanpäänpuistokuja 22. Ravintola Vaskitähden sisäänkäynti on G-portaasta.

Parturi-kampaamo Blue Moon

Avoinna arkisin klo 9 – 17 ja sopimuksen mukaan. puh. 040 1617477

SKY-Kosmetologi Ruut Inkilä

Kasvo-, käsi-,  jalka- ja vartalohoitoja sekä meikkauksia ym. Saatavilla myös kosmetiikkaa, meikkejä ja Mazu-koruja. Muista myös lahjakortit ! Avoinna sopimuksen mukaan. puh. 0500 – 330 403

Kuntoavain / Fysioterapeutti  Anne Vakkala

Monipuolista fysioterapiaa kipujen helpottumiseksi, liikunta- ja toimintakyvyn säilymiseksi ja hyvinvoinnin parantumiseksi. Kuntosaliohjausta ja muuta liikunnanohjausta. Tarvittaessa kotikäynnit. Toimitila G-aulassa. Avoinna sopimuksen mukaan, puh. 040 8441686, anne.vakkala@kolumbus.fi, www.kuntoavain.fi

Villen Verstas Oy

Terapiapalveluita, työnohjausta, koulutusta ja tuettua asumista tuottava yritys. Toiminta perustuu voimavarakeskeiseen lähestymistapaan, jonka keskeisiä menetelmiä ovat dialogisuus, narratiivisuus, ratkaisukeskeisyys ja reflektiivisyys. Arvoista tärkein on asiakkaan kunnioittaminen elämänsä asiantuntijana sekä laadukkaan palvelun tuottaminen niin yksityishenkilöille kuin organisaatioille.

Myös muuta yritystoimintaa

Kiinteistössämme toimii vuokralaisena muun muassa päiväkoti.