Sijainti

Hyvät liikenneyhteydet

Tampereen Vaskikodit sijaitsee vajaan kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Keskusta on reippaan kävely- tai pyörämatkan päässä. Myös julkinen liikenne palvelee tätä aluetta hyvin. Lähimmille bussipysäkeille on matkaa n. 100 – 200 metriä. Myös palvelubussit liikkuvat alueella. Lähitulevaisuudessa raitiotielinja tulee kulkemaan Hatanpään valtatien kautta.

Mainiot maastot

Hatanpään kartanon puistoalue, Arboretum ja Pyhäjärvi muodostavat erinomaisen ympäristön päiväkävelyille ja kuntoliikunnalle. Siellä voi vaellella viehättäviä polkuja yli sata vuotta vanhojen puiden katveessa, nautiskella aurinkoisen ruusurinteen väriloistosta tai suunnata kaarisiltojen kautta kivikkopuutarhan lajirikkautta ihailemaan. Pidemmälle lenkille voi lähteä Härmälän idylliselle rantatielle.

Lähipalveluita tarjolla

Omassa talossamme palvelua tarjoavat lounas- ja tilausravintola, fysioterapeutti, parturi-kampaaja ja kosmetologi. Kadun toiselta puolelta löytyy päivittäistavarakauppa ja sitä vastapäätä Hatanpään valtatien toisella puolella viihtyisä bistrotyyppinen ravintola.

Alueemme terveyspalvelut laboratoriokeskuksineen ovat viereisessä Hatanpään kantasairaalassa.

Seinänaapurinamme on Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntakoti Katariina, jossa järjestetään monenlaista toimintaa eri ikäisille ihmisille.

Lähin postin palvelupiste sijaitsee Härmälässä. Lähtevät kirjeet ja kortit voi jättää toimistoon, josta ne toimitetaan päivittäin eteenpäin.