Yhteiset tilat

Harrastuksiin ja yhdessäoloon

Kerhokamari, E-kamari eli Ateljee ja Työkamari ovat esimerkkejä talomme harrastustiloista, joissa kokoontuvat monenlaiset harrastusryhmät. Suuriin kokouksiin, juhliin ja luentotilaisuuksiin käytämme ravintola Vaskitähden salia. Toimiston (G-portaan) sisääntuloaulaan on kalustettu sohvaryhmä, joka soveltuu pienimuotoiseksi seurustelu- ja istuskelupaikaksi. Samalla voi ihastella aulan vaihtuvia taidenäyttelyitä.

Kuntoiluun

Kiinteistössä on asukkaille tarkoitettu kuntosali, jonka käyttö on maksutonta. Lisäksi kuntosaliin on varattu viikottain säännölliset ryhmävuorot sekä naisille että miehille.

Puhdasta tulee

Talon yhteissauna lämpiää kaksi kertaa viikossa. Miehille ja naisille on omat maksuttomat saunavuorot molempina päivinä.

Kellarikerroksessa ovat pyykinpesu- ja kuivaushuoneet ja pyykin jälkikäsittelylaitteet. Kaikki ovat vapaasti asukkaiden käytettävissä.

Autoilla halli- ja ulkopaikoitustilaa

Tontin länsipäädyssä on autohalli, josta asukas voi ostaa oman autopaikan. Autolle voi varata maksullisen paikan myös autohallin katolta tai ulkopaikoitusalueilta, joissa on sähkölämmitystolpat. Lyhytaikaista paikoitusta varten on omat, merkityt parkkiruudut. Autohallin yhteydessä on erillinen tila renkaiden säilytystä varten.

Katso kuvia yhteisistä tiloista: Ravintola, Kuntosali,  Sauna, E-kamari eli Ateljee, Kerhokamari, Aula, Piha.

Ravintola

Kuntosali

Sauna

E-kamari eli Ateljee

Kuvassa ollaaan E-kamarissa ”Luovuuden herättely” -kurssilla.

Kerhokamari

Aula

Taidenäyttely aulassa

Jokaviikkoinen kahvihetki aulassa

Piha

Piha syksyllä

Piha kesällä

Piha talvella